Galen matte

Det tyckte nog Ilona igår när vi åkte till klubben för att träna i ösregnet. Det var rejält blött på planen efter dagar av regn, men det var bara att anpassa träningen efter förutsättningarna.


Vi körde på låg hinderhöjd och inga tvära svängar i kombinationerna med farten anpassad till det hala underlaget. Ilona är normalt sett inte särskilt förtjust i regn, men när det gäller någon form av aktivitet eller träning (promenad undantaget) så märker hon knappt att det regnar.


Denna årstid går det ju inte att använda rattmuff, tross eller någon annan leksak som suger åt sig smutsen, men Ilona har inget emot bytet till den leksak som ersätter. Det är nämligen en boll som används istället och inte vilken boll som helst, utan den finaste bollen i hela världen som passar som en smäck i munnen. Bollen är gul, kommer från Ikea och är mindre än den vanliga tennisbollen och passar således perfekt i munnen på en näpen liten foxtik.


Efter dryga timmen började regnet göra sig påmint genom att det läckt genom ett par lager, så vi packade ihop, promenerade och åkte hem för att mysa i soffan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är duktiga på att träna! Men det är desto skönare att kura upp sig i soffan efteråt! :o)

2008-11-14 @ 13:48:46
Postat av: Monica, Wera & Ärtan

Sista hårdträningen inför morgondagens tävling? Tur att vi har olika storlekar på våra hundar....hehe! Ses imorgon på Hundstället Hjärtat!

2008-11-15 @ 10:42:06
URL: http://www.123minsida.se/galnawera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0