Vårens och sommarens tävlingar

Snön låg kvar alldeles för länge och det har definitivt inte blivit den träning jag hoppats på i vinter, men det känns ändå som om vi förbättrats på en del områden. Enligt min plan med tävlingsuppehållet finns det mycket kvar att jobba på, men de flesta individuella starterna framöver kommer att vara i träningssyfte med fokus på uppgiftsmål istället för resultatmål.

* Töreboda/Götene 8 maj
* Falkenberg 14-15 maj
* Inoff Tomten 22 maj
* Råådalen 6 juni - både individuellt och premiär med laget :-)
* Inoff Vänersborg 12 juni
* Varberg 1 juli
* Bjuv 10-11 juli - både individuellt och lag
* Ulricehamn 17 juli
* Fagersta 22-24 juli (eventuellt)
* Oxie 27 juli (eventuellt)
* Halmstad 31 juli-1 augusti - individuellt och lag


Nytt lag

För någon vecka sedan blev jag tillfrågad om att vara med i ett nytt lag som hittills består av Susanne P med Buffy och en annan tjej med Springer Spaniel. Ytterligare tjej med Springer är på g, men inte helt klart ännu.

Under hösten och vintern har jag funderat och resonerat kring att eventuellt kolla upp om det fanns något lag som sökte ny medlem, men kom fram till att låta det vara. Men nu när jag fick frågan blev jag förvånad över hur gärna jag ville vara med... 

Känns som om det var precis den moroten jag behövde just nu. Har inte satt upp några direkta mål individuellt just nu, men i och med laget fick jag rejält ökad motivation till att träna både agility och vår fysiska form.

Om allt går enligt planerna blir det premiär den 6 juni på Råådalens tävling. :-)


Foxhelg

Bloggen uppdateras inte precis ofta, men det har varit mycket att fixa med flytten och i övrigt har det inte hänt så mycket.

Förra helgen gick dock i foxarnas tecken. :-)

På fredagen kom först Karoline med Russin, Lakrits och Archie och sedan Annika med Dixi och Tasso. Ilona var förstås överlycklig över att ha kompisarna på besök.

Annika skulle till Vårgårda på lördagen för att tävla på AgIf´s rasmästerskap och gjorde ett pitstopp här. Även Susanne med Buffy och Sune hade kvalificerat sig till mästerskapet, så till andra loppet anlände jag och Karoline för att heja på foxarna. Tyvärr gick ingen av Dixi eller Buffy vidare till final, men istället gick vi alla en härlig långpromenad på ett par timmar på en kulturstig runt delar av Vårgårda.

Söndagen tillbringades i Göteborg där vi hade arrangerat en foxpromenad i rasklubbens regi. Hela 14 foxar var med på promenaden, vilket måste vara rekord i våra trakter i alla fall. Vi hade jättetrevligt i det underbara vårvädret och det var roligt att flera nya ansikten och nosar dök upp. Det måste vi göra om snart. :-)


Foto: Johanna Rynman


Foto: Johanna Rynman

Det var flera som hade med sig kamera, så jag hoppas få tag på en bra gruppbild.


RSS 2.0