Foxhelg

Bloggen uppdateras inte precis ofta, men det har varit mycket att fixa med flytten och i övrigt har det inte hänt så mycket.

Förra helgen gick dock i foxarnas tecken. :-)

På fredagen kom först Karoline med Russin, Lakrits och Archie och sedan Annika med Dixi och Tasso. Ilona var förstås överlycklig över att ha kompisarna på besök.

Annika skulle till Vårgårda på lördagen för att tävla på AgIf´s rasmästerskap och gjorde ett pitstopp här. Även Susanne med Buffy och Sune hade kvalificerat sig till mästerskapet, så till andra loppet anlände jag och Karoline för att heja på foxarna. Tyvärr gick ingen av Dixi eller Buffy vidare till final, men istället gick vi alla en härlig långpromenad på ett par timmar på en kulturstig runt delar av Vårgårda.

Söndagen tillbringades i Göteborg där vi hade arrangerat en foxpromenad i rasklubbens regi. Hela 14 foxar var med på promenaden, vilket måste vara rekord i våra trakter i alla fall. Vi hade jättetrevligt i det underbara vårvädret och det var roligt att flera nya ansikten och nosar dök upp. Det måste vi göra om snart. :-)


Foto: Johanna Rynman


Foto: Johanna Rynman

Det var flera som hade med sig kamera, så jag hoppas få tag på en bra gruppbild.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0